Diensten

DAKWERKEN

Daktechniek Beverwijk kan veel soorten dakbedekking voor u aanbrengen, maar dak-reparatie, isolatie en onderhoud is natuurlijk ook mogelijk.

BITUMINEUZE DAKDEKKING

Eén van onze specialismen is het aanbrengen/vervangen van bitumineuze dakbedekking. Deze dakbedekking word ook wel dakleer genoemd, het is een uitstekend materiaal om platte daken zoals, aanbouwen, veranda’s, dakkapellen of schuren mee te bedekken.

ZINK EN LOODWERK

Zink- en loodwerk zijn ambachten waar Daktechniek Beverwijk zich dagelijks mee bezig houdt. Door middel van moderne technieken is reparatie, onderhoud en aanbreng van zink- en loodwerk en dakgoot- en hemelwaterafvoer mogelijk.

DAKLEKKAGE

Een lekkage is altijd vervelend. Het lijkt misschien plotseling ontstaan, maar meestal is er al jaren sprake van slijtage. Daktechniek Beverwijk helpt u graag met het vinden van de oorzaak en zorgt ervoor dat de lekkage snel wordt opgelost.

PANNENDAKEN

U wilt natuurlijk ook dat uw dakpannen zo lang mogelijk mooi blijven op uw dak. Dit kan door uw dakpannen regelmatig te laten onderhouden door de dakdekker.

STORMSCHADE

Schade door storm kan niet altijd worden voorkomen. Mocht er iets zijn gebeurd met uw daken dan kunnen wij dit voor u oplossen en voor de volgende keer natuurlijk voorkomen.

DAKINSPECTIE

Omdat uw dak door het hele jaar heen veel te voortduren krijgt kunt U ook een dakinspectie aanvragen. Tijdens een dakinspectie wordt gekeken naar de conditie van uw dak en worden potentiële problemen besproken.